Valitse sivu

Viimeisimmän kirjoituksen jälkeen onkin tapahtunut olin kirjoituksen juuri kerennyt saamaan julki ja ajatuksiani siitä miten asiat edistyvät sen verran on myös pitänyt kiirettä että en ole ajatuksiani kerennyt tänne päivittämään. Huomasimme ex-avovaimon kanssa että olemme erkaantuneet niin paljon että on järkevämpää jatkaa ystävinä ja ruveta katsomaan eri suuntiin kuin yrittää jatkaa parina yhdessä, kun emme sitä ole enää hetkeen olleet. Jatkamme siis tahoillamme eri suuntiin, tämän jälkeen onkin pitänyt kiirettä on asioita joita tulee järjestää. Tämän lisäksi työrintamalla on pitänyt kiirettä. Olemme miettineet mm. miten saamme laajennettua olemassa olevat IAAS palvelumme tarvittaessa kansainväliseen mittakaavaan, sekä muita tulossa olevia pilvipalveluitamme. Joka on ajankäytöllisesti vienyt taasen paljon aikaani onneksi olen vähän kerennyt ystäviä ja kavereita näkemään tässä välissä. Samoin toimitusjohtajamme ja ystäväni ja yhtiökumppanini oli kuopiosta viikon pyörimässä täällä kanssani. Pääsimme myöskin hieman irrottautumaan kun torstaina pääsimme katsomaan IFK – Tappara pelin ja tänään kerkesin näkemään toisen pitkäaikaisen ystäväni vaikkakin kerkesimme turisemaan vain muutaman tupakan ja kahden oluen verran oli se enemmän kuin virkistävää.

12729687_590208214465146_1755875213_nMiten tästä nyt eteen päin yksityis elämässä:

  • Koitan edeleen saada töiden määrää vähennettyä niin että vapaa aikaa olisi enemmän
  • Treenit koitan pitää edelleen säännöllisinä  ja ne ovatkin edeneet ihan ok:sti ei
  • Ystäville ja perheelle pitää järjestää huomattavasti enemmän myöskin edelleen aikaa, mutta se onnistuu kun saan työmääriä ajettua alas

Mitä yritys puolella:

  • Kasvatamme osaamistamme  edelleen VMware  tuotteiden parissa
  • Nojasta olisi tarkoitus saada seuraava paranneltu versio asiakkaille ennen kesää
  • Pilvipohjaiset varmistu ratkaisumme kehittyvät koko ajan
  • Asiakas määrää koitetaan kasvattaa kovalla sykkeellä.
  • Teemme ja etsimme uusia kumppaneita verkostoomme joilla saadaan rakennettu asiakkaillemme vielä parempaa palvelua.