Valitse sivu

Vuosi vaihtui muuttuiko mikään? Loppuvuodesta tein itsetutkiskelua siitä miten koen että töiden ja oman yrityksen takia muut tärkeät tai oikeasti tärkeämmät asiat ovat jääneet taka-alalle. No nyt on uutta vuotta keretty elämään tammikuun verran olenko mitään konkretiaa saanut viime vuoden pohdintoihin? Liikuntaa olen taas saanut lisättyä salilla tulee käytyä vaikka ei niin paljoa kuin pitäisi mutta tulee kuitenkin 2-4 kertaa viikko tavoite olisi 4-5 kertaa, Ihmisille olen koittanut järjestää aikaa, varsinkin kotona olevalle prinsessalleni, mutta siinä olen epäonnistunut ehkä kaikkein pahiten nyt pääsen kotiin jo jopa ihmisten aikaa, mutta nyt nukahdan muutaman minuutin jälkeen sohvalle. Tämä nyt toivon mukaan tästä paranee kun saan unirytmit ja asiat hieman vielä etenemään. Ystäviä olen koittanut nähdä aina kuin vain suinkin on mahdollista. Ja koittanut saada myös omaa aikaa ihan vain olemiseen että saa ladattua akkuja ilman mitään kummempaa tekemistä ja suunnitelmaa tekee sitä mikä sillä hetkellä tuntuu hyvältä.  Silti jotenkin tuntuu välillä että aika ei riitä kaikkeen tuntuu että kun teet yhtä laiminlyöt toista nyt tiedän että näiden päätösten myötä asiat eivät liiku omassa firmassa ehkä ihan niin jouhevasti kuin miten asiat on aikaisemmin liikkunut mutta nyt edes hiljalleen jollain tavalla ihmissuhteet ja työt rupeavat olemaan tasapainossa edes pikkaisen paremmin kuin vielä kuukausi sitten. Paljon on vielä tehtävää ja aikaan saatavaa mutta kyllä tämä tästä, kun vaan jaksaa uskoa tekemiseen ja pitää päänsä. Hyvä tästä vielä tulee. Paljon tosiaan muutoksiakin tapahtuu jatkuvasti niistä kirjoittelen jossain vaiheessa ehkä erikseen .. mitä kaikkea tässä on taas viimeisen puolen vuoden aikana koettu ja nähty.

Mitä olen nyt koittanut konkreettisesti tehdä saavuttaakseni tavoitteita

  • Vähentänyt jonkin verran töiden tekoa
  • Koittanut olla aikaisemmin kotona jotta siellä olisi avovaimolle enemmän aikaa.
  • Yrittänyt jollain tasolla myös osallistua enemmän kodin hoitamiseen.
  • Järjestänyt aikaa muulle perheelle ja ystäville jotta kerkeisi hieman useammin näkemään.
  • Koittanut myös olla itse aktiivinen ystävien ja perheen suuntaan …
  • Ottanut aikaa myös itselleni, saanut tehdä omia juttuja tai olla tekemättä jos siltä on tuntunut.