Valitse sivu

Katselmointi kuluneesta vuodesta 2015

Mitä sinä aikana on tapahtunut niin henkilökohtaisella kuin työrintamalla on vuodessa kerennyt tapahtumaan yhtä sun toista. Vuonna 2015 On ystävyyssuhteissa tapahtunut muutoksia osittain sen takia että intressit eivät ehkä ole enään samat ja elämässä tapahtuneiden muutosten myötä aikataulutkaan eivät enään yhdessä ololle ole stemmanneet samalla tavalla. Tämä on asia jonka haluaisin saada tulevaisuudessa korjattua koska tämän elämän aikana hyviä ystäviä kellekään ole suotu liikaa ja niistä olisi siitä koittaa pitää kiinni. Samoin parisuhde n ollut hieman heikoissa kantimissa viimeisen vuoden aikana missä toinen osapuoli on saanut ihan liian vähän huomiota siinä suhteessa mitä olisi ansainnut. Viimeinen vuoden olen kaiken liikenevän aikani ja energiani keskittänyt oman yrityksen kasvattamiseen ja hengissä pitämiseen joka ei ole näinä aikoina ollut todellakaan ajoittain maailman helpointa.  Myöskin huonoja päätöksiä on tullut tehtyä matkan varrella ja tiettyihin asioihin olisi pitänyt puuttua jo paljon aikaisemmin mutta työ tekijäänsä opettaa.. Mutta yleisesti vuosi on mielestäni mennyt hyvin olemme saaneet mielenkiintoisia töitä ja projekteja sekä olemme saaneet uusia kumppaneita ja saaneet uusia omistajia. Tosin on myös ollut haikeita aikoja kun ihmisiä ystäviä on päättänyt jättäytyä kelkasta pois, joka sitten on myös näkynyt varsinkin ystävien kanssa, että sen jälkeen ko ihmisiä on tullut nähtyä hyvin vähän, koska kaikki aika on mennyt yrittämiseen.

Kuitenkin jos joku kyseisistä ihmisistä tätä nyt sattuu lukemaan niin kiitoksia että olitte mukana ja se että jos nyt ei ole oltu yhteyksissä niin luvataan että ollaan ensi vuonna. koskee myös muita ystäviä se että minusta ei kuulu ei tarkoita että minulle ei voi soittaa saa ja itse kun tiedän olevani sellainen että uppoudun työhön ja kaikki muu pahimmillaan jää on jopa suotavaa että joku minut välillä siitä maailmasta nykäisee pois.

Mitä työelämässä 2015

Mitä sitten olemme saaneet aikaan vuoden 2015 yritykseni puolella. Olemme saaneet paljon uusia keikkoja ja mielenkiintoisia haasteita. Julkisesti mainittavia voisi olla esim. että …

  • uusimme Suomen Kansallisteatterin Verkkoinfrastruktuurin nyt viimeisimpänä heidän internet ratkaisut ja saimme samalla tehtyä ratkaisin joita muut eivät olleet pystyneet tarjoamaan.
  • Löimme osittain hynttyyt yhteen S1 Networksin kanssa joka omistaa Yrityksestä nyt pienen palasen. Tämän johdosta muutimme myös kesän aikana Tehtaankadulle Helsinkiin. (S1 Networks toimittaa nopeita ja luotettavia kuituyhteyksiä järkevään ja kilpailukykyiseen hintaan. Tämä myös mahdollistaa meillä sellaiset erikoiset verkkoratkaisut mitä muut toimijat eivät ole voineet toimittaa tätä käytettiin hyväksi mm. Kansallisteatterin verkoissa)
  • Olemme saaneet yhteistyössä S1 Networkiksin kanssa Pilvi alustamme joka hyödyntää mm. VMwaren, Fujitsun jne Teknologiota.
  • Olemme saaneet myöskin uusia asiakkuuksia jonkin verran ja toimitamme on kehittynyt entisestään.
  • Asiakas määrän ja työpyyntöjen kasvun johdosta on myös service deskimme saammassa vuoden vaiheen jälkeen uusia toimintaprosesseja.

Mitä Toivoisimme vuodelle 2016

  • Talous tilanteen paranemista
  • Uusia asiakkuuksia. Edelleen olen sitä mieltä että meillä olisi paljon annettavaa pienemmillekin yrityksille, mutta tuotteistustamme tarvitsee mahdollisesti hieman sille sektorille muuttaa nyt tuntuu että palvelupalettimme toimii parhaiten 5+ käyttäjää aina sinne 250 käyttäjään asti.
  • Uusia kumppanuuksia ja verkostoitumista, Tämä meidän pitää saada paremmin haltuun nyt olemme olleet Kauppakamarin ja Yrittäjien jäseninä tulokset sieltä eivät ole ihan sellaisia kuin haluisimme ja ensi vuonna näitä pitää saada hyödynnettyä huomattavasti paremmin mm. verkostoitumisessa.
  • Kasvua, mutta hallittua sellaista jotta saisimme valittua yritykseemme kasvun yhteydessä hyviä tekijöitä ja rakennettua yritystä siihen suuntaan jossa asiantuntijat viihtyvät olla töissä ja joka myös huolehtii omistaan ja hoitaa myös yli odotusten omaa yhdyskunta vastuutaan (lähellä sydäntämme tällä puolella on nuoriso ja vanhustyö).

No mutta se yrityksestä mitä muuta vuoden 2015 aina on tapahtunut.

2015 Elämässä muuten

20150727_200133000_iOSTosiaan ystävyyssuhteissa on tapahtunut muutoksia, muutoksia joiden toivon olevan muutettavissa vielä. Myöskin nyt tiedossa olevat muutokset toivon olevan sellaisia että vaikka yksi side katkeaa ei se merkkaa että kaikki yhteydenpito katkeaa.  Muuta tämän vuoden aikana tapahtunutta olen koittanut opetella golffaamaan, Green card tuli kesän aikaa suoritettua. Ja sen jälkeen Olen ystävien kanssa koittanut kaiken muun homman ohessa keretä kiertämään harjoittelemassa niin paljon kuin mahdollista. Tasoitusta en menneenä kesänä saanut laskemaan ensi kesänä toivon että pääsen kentille aikaisin ja kauden aikana rupeaisi tuolla saralla kehitystä tapahtumaan. Oikeastaan Golfia lukuun ottamatta kesä meni töiden parissa, pois lukien muutamaa ihanaa ja rauhallista hetkeä Muuramen rentouttavassa miljöössä.

Tähän toivonkin hieman muutosta ensi kesää ajatellen jos tilanne olisi sen verran rauhallisempi että kerkeisi lomailemaan hetken ja ottamaan enemmän omaa aikaa itselleen ja läheisilleen. jotka ovat tämän vuoden aikana saaneet kärsiä halustani saada tuo yritys nousemaan. Se mikä on ollut hienoa on se että yrityksessä olevat ihmiset ovat myös olleet tai ystävystyneet tänä aikaan ja yrityksen ulkopuolella olemme tavalla tai toisillemme myös tuki ja turva kun on vaikeaa tai tarvitsee kuuntelevaa korvaa tai koittaa stressata  muuten vaan itsensä hengiltä.  On näitä muutama myös tuon kyseisen yhteisön ulkopuolella jotka ovat sinnikkäästi pitäneet yhteyttä vaikka aika välillä on ollut kortilla ja useamminkin voisimme nähdä. Toivon että nämä ihmiset itsensä mahdollisesti tekstiä lukiessaan tunnistavat tästä teille iso kiitos!

Mitä toivoisin tulevalta vuodelta on se että näkisin itselle tärkeitä ihmisiä enemmän ja saisin työn puolella hommia hieman rauhoitettua niin että aikaa saisi tälle järjestettyä, Toisaalta myös toivon että ihmiset eivät oleta että minä soitan koska minulle ei voi soittaa kun sillä on kuitenkin kiire, ei tilanne voi aina niinkään mennä, että minun tarvitsee aina aloite tehdä.

Tässä oikeastaan ajatukseni vuodesta 2015 toivotan tässä vaiheessa kaikille oikein hyvää kuluvaa ja entistä parempaa tulevaa vuotta 2016.